Buradan daha detaylı ve sanırım uzman gözüyle bilgi alabilirsiniz. Dışındaki püsküllü yapı sert gibi görünse ve deniz kestanesini andırsa da aslında yumuşaklar. Dokunduğunuzda elinize batma gibi bir durum söz konusu değil. İçerisi ise daha önce fotoğraflarını gördüğünüz Lizhi meyvesindeki gibi.
Tatları da hemen hemen aynı diyebiliriz. Ben meyveyi çok sevdiğim için buna da bayılıyorum. Sevmediğim bir meyve var ki uzun zamandır yazılmayı bekliyor.
İlerleyen günlerde onu da paylaşıyor olacağım. Demir deposu olarak görülen bu meyvenin yetişmesi için tropikal bir iklim gerekmektedir. Fakat Türkiye'de uygun koşullar sağlandığı takdirde filizlendirme aşamasını geçen meraklıları da yok değil.
Sağlıklı günler, sevgiler...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder